Λιποαναρρόφηση-Laser-Λιπόλυση

12 2015 0

Λιποαναρρόφηση- Laser-Λιπόλυση

Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από τις διάφορες μεθόδους μείωσης του τοπικού πάχους. Είναι πολύ συχνά αυτός ο λόγος που επισκέπτεται κάποιος ένα Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.Οι μέθοδος η οποία παραδοσιακά χρησιμοποιείται είναι η Λιποαναρρόφηση. Τα τελευταία χρόνια όμως έχουν γίνεται λόγος αλλά και χρήση μεθόδων όπως η χρήση laser για την μείωση του τοπικού πάχους, η χρήση άλλων τεχνολογιών όπως ραδιοσυχνοτήτων, υπέρηχων, λιποδιάλυση με μεθόδους μεσοθεραπείας κτλ. Ποια είναι η καταλληλότερη μέθοδος ;

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι τα διάφορα μηχανήματα που υπόσχονται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, εφάμμιλο με αυτό της λιποαναρρόφησης με χρήση διαφόρων ¨εργαλείων marketing¨ όπως ανώδυνα, αναίμακτα, χωρίς χειρουργική επέμβαση, εύκολα γρήγορα κτλ. δεν είναι τίποτα άλλο από βοηθητική χρήση της τεχνολογίας (υπέρηχοι, Laser, ραδιοσυχνότητες κτλ) μαζί με την λιποαναρρόφηση. Πρέπει να γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος ότι οι περισσότερες από αυτές τις μεθόδους είναι μια Λιποαναρόφφηση, δηλαδή μια αναρρόφηση λιπώδους ιστού από συγκεκριμένα σημεία με ταυτόχρονη χρήση των προαναφερθέντων τεχνολογιών οι οποίες βοηθούν είτε τον λιπώδη ιστό για να κινητοποιηθεί και να αναρροφηθεί ευκολότερα είτε το δέρμα για να ρικνωθεί με μεγαλύτερη ευκολία ώστε να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα. Η ίδια η λιποαναρρόφηση είναι μια χειρουργική πράξη η οποία είναι μκρής βαρύτητας. Τις περισσότερες φορές δεν απαιτεί γενική αναισθησία παρά μόνο τοπική, ή συνδυασμο τοπικής αναισθησίας και μέθης. Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται προεγχειρητική προετοιμασία, παραμονή στην Κλινική ή περιορισμούς στην καθημερινότητα. Όμοια, και η χρήση των τεχνολογιών αυτών είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία. Σε σύγκριση της Λιποαναρρόφησης με την κρυολιπόλυση π.χ., οι διαφορές μπορεί να εντοπιστούν στις μεγαλύτερες εκχυμώσεις που συναντάμε στην πρώτη σε σχέση με την δεύτερη, αλλά με σαφές πλεονέκτημα της λιποαναρρόφησης σε σχέση με το αποτέλεσμα.

Συμπερασματικά λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι η η Λιποαναρρόφηση είναι η μέθοδος με τα καλύτερα αποτελέσματα για την μείωση του τοπικού πάχους. Η χρήση των διαφόρων τεχνολογιών είναι βοηθητική όταν γίνεται μαζί με την Λιποαναρρόφηση. Η διαδικασία σε αυτήν την περίπτωση είναι η ίδια. Οι όροι “χωρίς νυστέρι, χωρίς χειρουργείο, ανώδυνα,αναίμακτα” κτλ. είναι εργαλεία marketing και σε κάθε περίπτωση πρέπει να ξεκαθαρίζεται η όλη διαδικασία. Τόσο ο πόνος όσο και οι εκχυμώσεις , τα οιδήματα κτλ. είναι στον μικρότερο δυνατό βαθμό και είναι πολύ καλά ανεκτά από τους ασθενείς και δεν πρέπει να τρομάζει η χρήση της Χειρουργικής αίθουσας. Μόνο την ασφάλεια του ασθενούς διασφαλίζει και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αφήστε σχόλιο
©2015 Synergy | Powered by Stonewave