Σχετικά

Ποιοι είμαστε

Πλαστικοί Χειρούργοι της Synergy, Ισαακίδης Ανέστης, και Γεωργιάδης Γρηγόρης

Η Ιατρική Εταιρία Synergy Δημιουργήθηκε από τους Πλαστικούς Χειρουργούς Ισαακίδη Ανέστη και Γεωργιάδη Γρηγόρη. Η λειτουργία της βασίζεται στην ουσιαστική Ιατρική Συνέργεια. Όλες οι Χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται με την συμμετοχή και των δύο Πλαστικών Χειρουργών. Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την συνεργασία αυτή, είναι προς όφελος του ασθενούς και είναι αδιαμφισβήτητα:

Μειωμένοι Χρόνοι Χειρουργείου

Μειωμένοι Χρόνοι Αναισθησίας

Καλύτερη επίβλεψη κατά την διάρκεια της εκάστοτε επέμβασης

Μέγιστη δυνατή Χειρουργική επιμέλεια

 

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής με γνώμονα την ασφάλεια και την αισθητική ισορροπία.

 

Γρηγόρης Γεωργιάδης

Πλαστικοί χειρούργοι Synergy, Γρηγόρης Γεωργιάδης

Ο Γρηγόρης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εκπαιδεύτηκε στην Γενική Χειρουργική, τόσο στην Ελλάδα, στην Χειρουργική Κλινική του 403 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Κοζάνης, στην Ά Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, όσο και στην Μεγάλη Βρετανία, στο Bromley Hospital, London, U.K.

 

Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Alba Clinic στο Rio de Janeiro στην Βραζιλία, όπου ειδικεύτηκε στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική, στην Αισθητική Χειρουργική του μαστού, σώματος και σε μη Χειρουργικές εφαρμογές Πλαστικής Χειρουργικής. Μετεκπαιδεύτηκε στο Dallas, Texas στην Ρινοπλαστική, καθώς και στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου» σε θέματα Επανορθωτικής Χειρουργικής, εγκαύματα, χειρουργικής άκρας χειρός.

 

Συμμετείχε σε σειρά Συνεδρίων και Σεμιναρίων με θέματα κυρίως Αισθητικής Χειρουργικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2008 ίδρυσε σε συνεργασία με τον Ανέστη Ισαακίδη την Ιατρική Εταιρία SYNERGY.

 

Ανέστης Ισαακίδης

Πλαστικοί χειρούργοι Synergy, Ισαακίδης Ανέστης

Ο Πλαστικός Χειρουργός, Ανέστης Ισαακίδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε την εκπαίδευσή του για 2 χρόνια στην Γενική Χειρουργική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κιλκίς. Με κρατική υποτροφία του Ι.Κ.Υ., ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στη Μ.Βρετανία για 2 χρόνια, σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως κέντρα, στο Canniesburn Hospital της Γλασκόβης.

 

Το διάστημα αυτό εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής με ιδιαίτερη έμφαση στην αποκατάσταση του μαστού και στην αποκατάσταση της κεφαλής και του τραχήλου. Παράλληλα διετέλεσε τη διατριβή του, με θέμα τους καρκίνους του οπισθογομφικού τριγώνου της στοματικής κοιλότητας, για τον τίτλο του Master of Science, στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Συνέχισε τα υπόλοιπα 2 χρόνια της ειδίκευσής του στην Πλαστική Χειρουργική, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου». Μετεκπαιδεύτηκε στο Dallas, Texas, U.S.A., με δασκάλους τον Dr. Jack Gunter και Dr. Sam Hamra, στη ρινοπλαστική και στο facelift αντίστοιχα.

 

Ο Dr. Ισαακίδης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής. Το 2008 ίδρυσε σε συνεργασία με τον Πλαστικό Χειρουργό Γρηγόρη Γεωργιάδη την Ιατρική Εταιρία SYNERGY στη Θεσσαλονίκη.

Συχνότερες επεμβατικές θεραπείες

Αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθους είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. H αύξηση του μεγέθους του στήθους με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης και, σε μικρότερο ποσοστό, με τη χρήση αυτόλογου λιπώδους ιστού καθιστούν την Αυξητική Μαστοπλαστική την πιο δημοφιλή επέμβαση αισθητικής χειρουργικής.

Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική συνίσταται στην αισθητική βελτίωση της μορφής της μύτης καθώς και στην διόρθωση λειτουργικών προβλημάτων. Οι πλαστικοί χειρουργοί της Synergy, μετά από σχετική μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ και πολυετή εμπειρία, προτιμούν την μέθοδο της ανοικτής ρινοπλαστικής η οποία επιτρέπει λεπτομερή διόρθωση - βελτίωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ωτοπλαστική

Η διόρθωση των αφεστώτων ωτών είτε με την εκτομή της υπερτροφικής κόγχης είτε με την δημιουργία ανθέλικας διορθώνει το πρόβλημα των πεταχτών αυτιών. Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει από την ηλικία των 6 ετών με πολύ ικανοποιητικά, μόνιμα αποτελέσματα και ιδιαίτερα θετική ψυχολογική επιρροή στο άτομο.

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση είναι η μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους από περιοχές όπου συσσωρεύεται λιπώδης ιστός ως αποθήκη λίπους. Θεωρείται μικρής βαρύτητας επέμβαση, γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη και τις περισσότερες φορές γίνεται χωρίς παραμονή στην κλινική. Η λιποαναρρόφηση έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις ενδεδειγμένες περιπτώσεις, χωρίς να υποκαθιστά έναν υγιεινό τρόπο ζωής για την απώλεια βάρους

Βλεφαροπλαστική

Η αποκατάσταση της εικόνας των κουρασμένων ματιών με εκτομή περίσσειας δέρματος αλλά και η διόρθωση στις «σακούλες» των κάτω βλεφάρων σαφέστατα βελτιώνει την εικόνα του προσώπου. Η επέμβαση αποτελεί έναν τρόπο επίτευξης ξεκούραστου νεανικού προσώπου με μόνιμα αποτελέσματα και γίνεται με τοπική αναισθησία ή μέθη, εάν κριθεί απαραίτητο, χωρίς να χρειάζεται νοσηλεία στην Κλινική.
Έχετε ερωτήσεις;
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

Τελευταία Νέα

Είπαν για εμάς

©2015 Synergy | Powered by Stonewave