Υπηρεσίες Botox, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, υπηρεσίες botox, μείωση ρυτίδων, μάτια, μέτωπο, λαιμός

Ρυτίδες έκφρασης-Μείωση

Υπηρεσίες Botox

Η βουτιλινική τοξίνη, γνωστή με το εμπορικό όνομα Botox, είναι μια πολύ δημοφιλής μη χειρουργική κοσμητική επέμβαση που αποσκοπεί στην παροδική αποδυνάμωση συγκεκριμένων μυών του προσώπου ή του τραχήλου, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των «δυναμικών» ρυτίδων ή ρυτίδων της έκφρασης. Ο μηχανισμός δράσης της βουτιλινικής τοξίνης είναι το μπλοκάρισμα της αγωγής των νευρικών ερεθισμάτων στους μυς στους οποίους γίνεται η έγχυση.

Συνηθέστερες περιοχές εφαρμογής είναι οι ρυτίδες στο έξω πλάγιο των ματιών (το γνωστό ως «πόδι της χήνας»), οι ρυτίδες μεταξύ των φρυδιών (ρυτίδες του μεσοφρύου), καθώς και οι ρυτίδες του μετώπου και του λαιμού. Η έγχυση γίνεται χωρίς χρήση τοπικής αναισθησίας και ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά. Μπορεί να υπάρχει παροδικά ελαφρά ερυθρότητα και μικρό πρήξιμο στα σημεία έγχυσης ή και σπάνια να αναπτυχθεί κάποια μελανιά. Επιπλοκές όπως η πτώση του βλεφάρου ή πτώση του φρυδιού είναι πολύ σπάνιες και πάντοτε παροδικές. Η δράση του Botox ξεκινά μετά από 4-5 ημέρες. Τα αποτελέσματα διαρκούν 4 με 6 μήνες, οπότε και απαιτείται επανάληψη της διαδικασίας. Η βουτιλινική τοξίνη χρησιμοποιείται επίσης σε καταστάσεις υπεριδρωσίας (υπερβολικό ίδρωμα) των παλαμών ή/και των μασχαλών.
 

Βοτουλινική Τοξίνη – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης: 15-20 Λεπτά

Αναισθησία: Δεν απαιτείται αναισθησία

Διάρκεια νοσηλείας: Δεν απαιτείται νοσηλεία

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Ελαφρά ερυθρότητα στα σημεία έγχυσης

Χρόνος επιστροφής: Άμεσα

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Έναρξη αποτελεσμάτων μετά 4-5 ημέρες. Επανάληψη συνεδρίας 4-6 μήνες μετά

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Botox

Σχετικές Υπηρεσίες

Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ

Αντιμετώπιση ρυτίδων προσώπου

Αφαίρεση σπίλων-μορφωμάτων δέρματος

Αφαίρεση σπίλων-μορφωμάτων δέρματος

‘Ελιές’ δέρματος. Έλεγχος - Αντιμετώπιση

Θεραπείες laser

Θεραπείες laser

Χρήση Laser για αποτρίχωση, σύσφιξη δέρματος, δυσχρωμίες, ουλές ακμής

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Ενυδάτωση-Σύσφιξη δέρματος

©2015 Synergy | Powered by Stonewave