Υπηρεσίες μεσοθεραπείας, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, μεσοθεραπεία, υαλουρονικό οξύ, δέρμα, δέρματος, θρέψη

Ενυδάτωση-Σύσφιξη δέρματος

Υπηρεσίες μεσοθεραπείας

Η Μεσοθεραπεία είναι το σύνολο των θεραπειών οι οποίες έχουν σκοπό την ενυδάτωση κυρίως , αλλά και την θρέψη του δέρματος, με έγχυση Υαλουρονικού οξέως, βιταμινών ή και συνδυασμό τους.

Η έγχυση γίνεται με πολλαπλούς νυγμούς σε περιοχές οι οποίες υφίστανται μεγαλύτερη έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία όπως το πρόσωπο (παρειές), ο τράχηλος, το άνω τριτημόριο του στέρνου, οι ράχες των χεριών. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι πολύ μικρού μήκους(4mm) και διαμέτρου (32-33 G) και η αίσθηση πόνου που προκαλείται είναι ήπια και καλά ανεκτή.

Σκοπός είναι η έγχυση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση της περιοχής και με τον μεγαλύτερο αριθμό νυγμών έτσι ώστε να επιτευχθεί εκτός από την ενυδάτωση και ενός βαθμού σύσφιξη του δέρματος μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ενεργοποίησης των ελαστικών ινών του δέρματος λόγω των νυγμών. Πριν αλλά και μετά την μεσοθεραπεία εφαρμόζεται πάγος για λίγα λεπτά. Μετά το τέλος της εφαρμογής υπάρχουν πομφοί (σαν τσιμπήματα κουνουπιών) οι οποίοι υποχωρούν σταδιακά σε 2-3 ημέρες. Σε μικρότερο ποσοστό διαρκούν 1-2 εβδομάδες(10%) και σε ποσοστό <1% μπορεί να κρατήσουν περισσότερο.

Τα πρωτόκολλα εφαρμογής είναι διάφορα, ανάλογα με την περίπτωση. Το πιο συνηθισμένο είναι 1 φορά τον μήνα για 3 μήνες και στην συνέχεια 1 φορά ανά τρίμηνο.
 

Μεσοθεραπεία – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια επέμβασης: 20-30 λεπτά

Αναισθησία: Δεν απαιτείται

Διάρκεια νοσηλείας: Δεν απαιτείται

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Πομφοί που υποχωρούν σταδιακά σε 2-3 ημέρες

Χρόνος επιστροφής: Άμεσα

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Μία φορά τον μήνα για 3 μήνες.Στην συνέχεια μία φορά το τρίμηνο

Σχετικές Υπηρεσίες

Βοτουλινική Τοξίνη

Βοτουλινική Τοξίνη

Ρυτίδες έκφρασης-Μείωση

Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ

Αντιμετώπιση ρυτίδων προσώπου

Αφαίρεση σπίλων-μορφωμάτων δέρματος

Αφαίρεση σπίλων-μορφωμάτων δέρματος

‘Ελιές’ δέρματος. Έλεγχος - Αντιμετώπιση

Θεραπείες laser

Θεραπείες laser

Χρήση Laser για αποτρίχωση, σύσφιξη δέρματος, δυσχρωμίες, ουλές ακμής

©2015 Synergy | Powered by Stonewave