10 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ

3 2022 0
10 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ

1.   Η πλαστική μύτης βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις κοσμητικών χειρουργικών επεμβάσεων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την AmericanSociety of Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) το έτος 2015 πάνω από 217.000 άτομα απευθύνθηκαν σε πλαστικούς χειρουργούς για τη διόρθωση του σχήματος της μύτης τους.

2.   Οι ρινοπλαστικές επεμβάσεις δεν έχουν μόνο κοσμητικό χαρακτήρα, αλλά πολλές φορές συντελούν στη διόρθωση προβλημάτων υγείας. Ασθενείς που έχουν προβλήματα στην αναπνοή (σκολίωση ρινικού διαφράγματος, μεγάλα κρεατάκια κτλ.) αναζητούν διορθωτικές και αισθητικές διαδικασίες οι οποίες θα τους βοηθήσουν πραγματικά να σταματήσουν ή να μειώσουν το πρόβλημά τους.

3.   Δεν θα αλλάξει τη φωνή σας,αρκεί βέβαια να επιλεχθεί ένας ικανός και έμπειρος πλαστικός χειρουργός.

4.   Με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι πλέον δυνατή η προωμοίωση της “νέας” μύτης στο πρόσωπο του ενδιαφερόμενου μέσω υπολογιστή. Παρόλα αυτά, ένας καλός πλαστικός χειρουργός δε θα στρεφόταν σε μία τέτοιου είδους ψηφιακή απεικόνιση. Το ηλεκτρονικό αποτέλεσμα δεν έχει ουσιαστική σημασία δεδομένου ότι οι άνθρωποι δεν είναι οι υπολογιστές. Η ανθρώπινη επαφή είναι πάντα καλύτερη, για τον λόγο αυτό η επιλογή του σωστού χειρουργού ειναι κρίσιμη. Μία βοήθεια κατα τη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου πλαστικού μπορεί να είναι η αναζήτηση εικόνων πριν και μετά την εγχείρηση των ασθενών του.

5.   Είναι πιο οικονομική απ ‘όσο νομίζετε.

6.   Η τεχνική της επέμβασης είναι διαφορετική για τους άντρες απο αυτή το γυναικών. Η γωνία και η κλίση της μύτης του ανθρώπου είναι διαφορετική μεταξύ των δύο φύλων. Συνεπώς ο έμπειρος χειρουργός θα προσπαθήσει να αποδώσει τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε φύλου .

7.   Η χειρουργική επέμβαση διαρκεί μόνο 1-3 ώρες υπό αναισθησία και η αποκατάσταση είναι ήπια έως μέτρια. Οι ασθενείς καλλούνται να φορούν ένα μικρό νάρθηκα για μέχρι και 7 ημέρες.

8.   Η πλειοψηφία των ρινοπλαστικών επεμβάσεων γίνονται κατα τους χειμερινούς μήνες, χωρίς να είναι απαγορευτική καμία άλλη χρονική περίοδος.

9.   Συνίσταται η αποφυγή λήψης φαρμάκων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αιμοραγία.

10.   Ο ύπνος με 2 μαξιλάρια μετά από χειρουργική επέμβαση είναι μια καλή ιδέα. Έχοντας το κεφάλι ψηλά μειώνεται το πρηξιμο κατα τη διάρκεια της νύχτας συντελώντας στην καλύτερη αποκατάσταση.

Αφήστε σχόλιο
©2015 Synergy | Powered by Stonewave