Υπηρεσία καταπολέμισης της κυτταρίτιδας, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, synergy, κυτταρίτιδα, μεσοθεραπεία

Αισθητική βελτίωση Κυτταρίτιδας

Υπηρεσία καταπολέμισης της κυτταρίτιδας

Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα αποτελεί την πιο συχνή αιτία για την οποία οι γυναίκες ζητούν βοήθεια από ειδικούς (Πλαστικούς χειρουργούς, Δερματολόγους, ινστιτούτα αισθητικής κτλ.) παγκοσμίως.

Η παθοφυσιολογία της δεν είναι γνωστή και ως εκ τούτου δεν έχει βρεθεί έως τώρα η απόλυτη μέθοδος αντιμετώπισης της. Παρόλα αυτά έχουν γίνει πολλές έρευνες σχετικά με τις αιτίες που προκαλούν κυτταρίτιδα και πολλά βήματα όσο αφορά την βελτίωση της.

Παράγοντες πού έχουν σχετιστεί με την εμφάνιση της είναι κληρονομικοί, κακή διατροφή, καθιστική ζωή, έλλειψη άσκησης, ορμονικές διαταραχές, αύξηση λιπώδους ιστού. Η φύση της κυτταρίτιδας μπορεί να είναι αγγειακή-οιδηματώδης, δομική (από αλλοιώσεις της αρχιτεκτονικής δομής της περιοχής) και λιπώδης (από αύξηση του λιπώδους ιστού της περιοχής). Σε αυτούς τους μηχανισμούς στηρίζονται και οι σημερινές προσπάθειες αντιμετώπισης της.

Συνδυασμοί θεραπειών μεσοθεραπείας (έγχυση ουσιών που βοηθούν τόσο στην λιπόλυση όσο και στην αγγειακή βελτίωση και στην βελτίωση του συνδετικού ιστού της περιοχής) με χρήση Laser για σύσφιξη του δέρματος σε μια σειρά συνεδριών βελτιώνουν την εικόνα. Όταν οι θεραπείες αυτές συνδυάζονται με αποφυγή των παραγόντων που σχετίζονται με εμφάνιση της κυτταρίτιδας τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα.

Σχετικές Υπηρεσίες

Βοτουλινική Τοξίνη

Βοτουλινική Τοξίνη

Ρυτίδες έκφρασης-Μείωση

Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ

Αντιμετώπιση ρυτίδων προσώπου

Αφαίρεση σπίλων-μορφωμάτων δέρματος

Αφαίρεση σπίλων-μορφωμάτων δέρματος

‘Ελιές’ δέρματος. Έλεγχος - Αντιμετώπιση

Θεραπείες laser

Θεραπείες laser

Χρήση Laser για αποτρίχωση, σύσφιξη δέρματος, δυσχρωμίες, ουλές ακμής

©2015 Synergy | Powered by Stonewave