Υπηρεσίες Δερμοαπόξεσης

Λείο - λαμπερό πρόσωπο

Μικροδερμοαπόξεση

Η Μικροδερμοαπόξεση είναι μια μορφή απολέπισης. Με μηχανικό, με χρήση μικροκρυστάλλων, γίνεται η απολέπιση της επιδερμίδασ, ή μέρους αυτής. Στόχος της θεραπείας είναι η βελτίωση κυρίως της υφής του δέρματος και σε κατά δεύτερο λόγο η βελτίωση της εμφάνισης λεπτών ρυτίδων,ουλών ακμής, δυσχρωμιών του δέρματος.

Ανάλογα με το βάθος, μπορεί να μη χρειάζεται καθόλου αναισθησία ή εφαρμογή τοπικής κρέμας (Emla 5%). Αντίστοιχα, ανάλογα με το βάθος, η ερυθρότητα της περιοχής που υπεβλήθη σε Μικροδερμοαπόξεση, μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες μέχρι μερικές ημέρες, η οποία όμως μπορεί να καμουφλαριστεί με make up. Το δέρμα αρχίζει να ξεφλουδίζει 24 με 48 ώρες μετά. Το νέο δέρμα που θα αντικαταστήσει τις επιφανειακές στοιβάδες είναι πιο ανοιχτόχρωμο, πιο λείο και σφριγηλό, δίνοντας μια πιο νεανική εμφάνιση Ο ασθενής μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει, πριν και μετά τη θεραπεία, κάποιες κρέμες προσώπου που βελτιώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, απαιτείται η αποφυγή υπερβολικής έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία για 3 μήνες μετά.
 

Μικροδερμοαπόξεση – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια επέμβασης: 20-30 Λεπτά

Αναισθησία: Δεν απαιτείται

Διάρκεια νοσηλείας: Δεν απαιτείται

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Προσωρινά ερυθρότητα, αίσθημα καύσου. Απολέπιση (ξεφλούδισμα) του δέρματος για 2-3 ημέρες, ανάλογα με το βάθος της θεραπείας με Μικροδερμοαπόξεση

Χρόνος επιστροφής: Άμεσα έως 7 ημέρες

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Ποικίλλει

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Μικροδερμοαπόξεση

Σχετικές Υπηρεσίες

Βοτουλινική Τοξίνη

Βοτουλινική Τοξίνη

Ρυτίδες έκφρασης-Μείωση

Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ

Αντιμετώπιση ρυτίδων προσώπου

Αφαίρεση σπίλων-μορφωμάτων δέρματος

Αφαίρεση σπίλων-μορφωμάτων δέρματος

‘Ελιές’ δέρματος. Έλεγχος - Αντιμετώπιση

Θεραπείες laser

Θεραπείες laser

Χρήση Laser για αποτρίχωση, σύσφιξη δέρματος, δυσχρωμίες, ουλές ακμής

©2015 Synergy | Powered by Stonewave