Υπηρεσίες Facelift, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, synergy, facelift, χαλάρωση προσώπου, βλεφαροπλαστική

Testimonials

Βλέποντας τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό μου εδώ και χρόνια, παρά τους φόβους μου, πήρα την απόφαση να επισκεφτώ το ιατρείο πλαστικής χειρουργικής Synergy, έπειτα από τις καλές συστάσεις που άκουσα από φίλη που είχε υποβληθεί στην ίδια επέμβαση Facelift. Η λεπτομερής ενημέρωση για την επέμβαση, την μετεγχειρητική πορεία και τις πιθανές επιπλοκές, καθώς και η επίδειξη φωτογραφιών πριν και μετά σε όλα τα στάδια της ανάρρωσης, κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Μετά το χειρουργείο γνωρίζοντας τι έχω να αντιμετωπίσω, ένιωθα ασφαλής βλέποντας το πρόσωπό μου από πρησμένο σιγά σιγά να μεταμορφώνεται σε πιο νεανικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και συνιστώ ανεπιφύλακτα τους γιατρούς του Synergy. Θα είχα κάνει την επέμβαση πολύ νωρίτερα εάν τους είχα γνωρίσει πιο μπροστά!!

Facelift Καλλιόπη Π.

Δημιουργία νεανικού προσώπου

Υπηρεσίες Facelift

Η γήρανση του προσώπου είναι αναπόφευκτη. Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και οι λεπτές ρυτίδες να γίνονται βαθύτερες. Η κληρονομικότητα, οι προσωπικές συνήθειες, η βαρύτητα και η έκθεση στον ήλιο συμβάλλουν στη χαλάρωση του προσώπου. Το facelift (ρυτιδεκτομή) στόχο έχει να διορθώσει αυτή τη χαλάρωση.

Η τομή σε ένα standard facelift ξεκινά από την κροταφική χώρα του τριχωτού της κεφαλής επεκτείνεται μπροστά και πίσω από το αυτί και καταλήγει στην ινιακή χώρα του τριχωτού της κεφαλής. Στη συνέχεια αποκολλάται το δέρμα και οι υποκείμενοι ιστοί επανατοποθετούνται, για να διορθωθεί η χαλάρωση. Ακολουθεί η αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος και η σύγκλειση των χειρουργικών τραυμάτων.

Η επέμβαση συνήθως διαρκεί 4 ώρες και εκτελείται κάτω από γενική αναισθησία. Το facelift μπορεί να συνδυαστεί πολύ συχνά με άλλες επεμβάσεις διόρθωσης του προσώπου, όπως είναι η βλεφαροπλαστική, η ανόρθωση του λαιμού (necklift), η ανόρθωση των φρυδιών (browlift) και η δερμοανάπλαση με laser.

Μετεγχειρητικά ο/η ασθενής φορά ένα ειδικό ένδυμα στο πρόσωπο συνεχώς για 1 εβδομάδα. Τα ράμματα αφαιρούνται σταδιακά από την 5η μέχρι τη 14η ημέρα. Συνήθως υπάρχει πρηξίμο και μελανιές μετεγχειρητικά στην περιοχή του προσώπου και του τραχήλου, τα οποία υποχωρούν σταδιακά σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων. Ο/Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του/της δραστηριότητες μετά από 7-14 περίπου ημέρες. Το αισθητικό αποτέλεσματο αρχίζει να γίνεται εμφανές μετά από την υποχώρηση του πρηξίματος, συνήθως δηλαδή 1 μήνα μετά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα του facelift κρίνεται μετά από 6 μήνες με 1 χρόνο.
 

Facelift – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης:  4-5 ώρες

Αναισθησία:  Γενική αναισθησία

Διάρκεια νοσηλείας:  1-2 ημέρες νοσηλείας

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα:  Προσωρινά πόνος, πρήξιμο & εκχυμώσεις του προσώπου

Χρόνος επιστροφής:  Επιστροφή στη δουλειά: 10 έως 14 ημέρες. Πρέπει να περιορίσετε την έκθεση στον ήλιο για μερικούς μήνες μετά την επέμβαση

Διάρκεια αποτελεσμάτων:  Συνήθως 5 έως 10 έτη

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Facelift

Σχετικές Υπηρεσίες

Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική

Διόρθωση σχήματος - Λειτουργίας της Μύτης

Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Αντιμετώπιση περίσσειας δέρματος - σακούλες βλεφάρων

Ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική

Πεταχτά αυτιά - Διόρθωση

Λιπομεταφορά

Λιπομεταφορά

Λιπογλυπτική προσώπου

©2015 Synergy | Powered by Stonewave