Υπηρεσίες Ρινοπλαστικής,πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, υπηρεσίες ρινοπλαστικής, Υπηρεσίες, ρινοπλαστική, διόρθωση μύτης, μύτη

Testimonials

Πριν από 11 χρόνια είχα ένα τροχαίο ατύχημα από το όποιο αποκόμισα ένα σοβαρό πρόβλημα στην μύτη μου. Το πρόβλημα είχε να κάνει με την αναπνοή (μου που ειδικά τα τελευταία χρόνια είχα ξεχάσει το πώς αναπνέει ένας φυσιολογικός άνθρωπος) αλλά και με την εμφάνιση μου. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να πάρω απόφαση να κάνω την επέμβαση αποκατάστασης και ο λόγος ήταν το ότι είχα την τύχη μέχρι τα 38 μου να μη χιαστεί να κάνω επέμβαση, επομένως ήμουν πολύ διστακτικός. Οι άνθρωποι το synergy με την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση τους κατάφεραν να με πείσουν για το ακίνδυνο της επέμβασης αλλά και για τα απίστευτα οφέλη της. Η επέμβαση έγινε και οφείλω να παραδεχτώ ότι έκανα τραγικό λάθος που τόσα χρόνια δίσταζα. Η ανάρρωση από την πρώτη στιγμή που βγήκα από το χειρουργείο ήταν τόσο ανώδυνη που συνεχώς με έκανε να σκέπτομαι ποσό κακό έκανα στον εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να υπάρχει λόγος. Όσο για τα αποτελέσματα, λειτουργικά και αισθητικά δεν υπάρχουν λόγια. Ευχαριστώ όλο το staff του synergy και προτείνω – παροτρύνω σε σας που αντιμετωπίζετε παρομοίου τύπου προβλήματα να το γνωρίσετε.

Ρινοπλαστική Σίμος Κ.

Διόρθωση σχήματος - Λειτουργίας της Μύτης

Υπηρεσίες Ρινοπλαστικής

Η πλαστική μύτης αποτελεί μία από τις πιο συχνές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Η μη αισθητικά αποδεκτή εμφάνιση της μύτης μπορεί να υπάρχει εκ γενετής ή να είναι αποτέλεσμα τραυματισμού, προηγούμενης χειρουργικής επεμβάσεως ή ασθένειας. Στόχος της επέμβασης είναι μια μύτη λειτουργικά και αισθητικά άρτια. Με τη ρινοπλαστική μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί το μέγεθος της μύτης, να αλλάξει η μορφή της άκρης της μύτης, να αλλάξει η γωνία μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία. Οι τομές γίνονται είτε μόνο στο εσωτερικό της μύτης είτε συνοδεύονται από μια μικρή εξωτερική τομή στο δέρμα της μύτης, στην περιοχή μεταξύ του άνω χείλους του στόματος και της κορυφής της μύτης. Μέσω αυτών των τομών διαμορφώνεται ο χόνδρινος και ο οστέινος σκελετός της μύτης. Ο ασθενής νοσηλεύεται για 1 ημέρα.

Μετά το χειρουργείο, ο ασθενής φέρει εσωτερικά της μύτης ειδικά ταμπόν για αιμόσταση, τα οποία αφαιρούνται μετά από 24 ώρες. Φορά επίσης νάρθηκα στην περιοχή της μύτης, ο οποίος αφαιρείται 1 εβδομάδα μετά.

Μετά την χειρουργική επέμβαση στην μύτη συνήθως υπάρχει πρηξίμο και μελανιές στην περιοχή της μύτης και των βλεφάρων τα οποία υποχωρούν σταδιακά σε διάστημα 2 έως 4 εβδομάδων. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες μετά από 7 περίπου ημέρες. Τα εξωτερικά ράμματα (εάν υπάρχουν) αφαιρούνται σε 7 ημέρες.

Το  αποτέλεσμα της Ρινοπλαστικής αρχίζει να γίνεται εμφανές μετά από την υποχώρηση του πρηξίματος, συνήθως δηλαδή 1 μήνα μετά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα μετά από 6 μήνες με 1 χρόνο.

 

Ρινοπλαστική – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης: 1 – 3 ώρες

Αναισθησία:  Γενική αναισθησία

Διάρκεια νοσηλείας:  1 ημέρα

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα:  Προσωρινό πρήξιμο & εκχυμώσεις γύρω από τα μάτια και τη μύτη, πονοκέφαλος. Νάρθηκας στη μύτη για 1 εβδομάδα

Χρόνος επιστροφής:  Στην εργασία: 1 εβδομάδα. Στο γυμναστήριο: 3-4 εβδομάδες. Αποφυγή κάκωσης της μύτης: 6-8 εβδομάδες. Τελικό αποτέλεσμα: 6 μήνες – 1 χρόνο μετά

Διάρκεια αποτελεσμάτων:  Μόνιμα

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Ρινοπλαστική

Σχετικές Υπηρεσίες

Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Αντιμετώπιση περίσσειας δέρματος - σακούλες βλεφάρων

Ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική

Πεταχτά αυτιά - Διόρθωση

Facelift

Facelift

Δημιουργία νεανικού προσώπου

Λιπομεταφορά

Λιπομεταφορά

Λιπογλυπτική προσώπου

©2015 Synergy | Powered by Stonewave