Υπηρεσίες Βλεφαροπλαστικής, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, Υπηρεσίες Βλεφαροπλαστικής, βλεφαροπλαστική, synergy, βλέφαρα

Testimonials

Τον Γρηγορη μου τον συστησε η ξαδερφη μου στην οποια εκανε αυξητικη στηθους κ το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο. Απο την πρωτη φορα που τον επισκεφτηκα για μια απλη ενημερωση , κερδισε αμεσως την εμπιστοσυνη μου ως επιστημονας δινοντας απαντησεις σε ολες τις ερωτησεις κ τις αποριες μου με τετοιο τροπο κανοντας με να νιωσω ανετα κ οικεια.Ακολουθησα τις συμβουλες του για εναλλακτικες θεραπειες κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενη βλεποντας τη διαφορα.Προκειται για ενα ατομο συνετο αφοσιωμενο στη επιστημη του,που υπηρετει την ειδικοτητα με ηθος κ ευσυνειδησια.Μαζι με τον συνεργατη του Ανεστη κ ολο το προσωπικο της Synergy προσφερουν υψηλο επιπεδο εφαρμογων με γνωμονα την ασφαλεια,που συντελουν στην βελτιωση της εμφανισης κ την αποκατασταση της ισορροπιας των χαρακτηριστικων καθως κ στην καλη ψυχολογια κ τονωση της αυτοπεποιθησης.

Βλεφαροπλαστική-Δήμητρα Δ.

Αντιμετώπιση περίσσειας δέρματος - σακούλες βλεφάρων

Βλεφαροπλαστική

Με τη βλεφαροπλαστική αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους από τα άνω και κάτω βλέφαρα, οι ονομαζόμενες «σακούλες» οι οποίες προσδίδουν στο πρόσωπο μια κουρασμένη όψη. Πρέπει να σημειωθεί ότι με τη βλεφαροπλαστική δεν διορθώνεται η πτώση των φρυδιών, οι ρυτίδες στο έξω πλάγιο του ματιού (το λεγόμενο «πόδι της χήνας») ούτε και οι «μαύροι» κύκλοι. Για όλα τα παραπάνω προβλήματα απαιτούνται επιπλέον θεραπείες.

Η Βλεφαροπλαστική διαρκεί συνήθως μια ώρα και μπορεί να γίνει με τοπική ή γενική αναισθησία. Μετεχγειρητικά συνήθως υπάρχει πρήξιμο και μελανιές στην περιοχή των βλεφάρων, τα οποία υποχωρούν σταδιακά σε διάστημα 1-2 εβδομάδων. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 5 ημέρες.
 

Βλεφαροπλαστική – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης: 1 – 2 ώρες

Αναισθησία: Τοπική +/- μέθη

Διάρκεια νοσηλείας: Καμία έως 1 ημέρα

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Προσωρινά πρήξιμο, εκχυμώσεις, δακρύρροια και ξηρότητα των ματιών.

Χρόνος επιστροφής: Ανάρωση: 2 ή 3 ημέρες. Επιστροφή στη δουλειά: 7 έως 10 ημέρες. Φακοί επαφής: 2-3 εβδομάδες.

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Συνήθως μόνιμα.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Βλεφαροπλαστική

Σχετικές Υπηρεσίες

Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική

Διόρθωση σχήματος - Λειτουργίας της Μύτης

Ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική

Πεταχτά αυτιά - Διόρθωση

Facelift

Facelift

Δημιουργία νεανικού προσώπου

Λιπομεταφορά

Λιπομεταφορά

Λιπογλυπτική προσώπου

©2015 Synergy | Powered by Stonewave