Υπηρεσίες Ωτοπλαστικής, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, υπηρεσίες ωτοπλαστικής, Υπηρεσίες, ωτοπλαστική, αυτιά, διόρθωση αυτιών

Testimonials

Εγώ έχω υποβληθεί σε εγχείριση ωτοπλαστικής και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ένιωθα πολλή σιγουριά στα χέρια και των δύο γιατρών του κου Γεωργιάδη και κου Ισαακιδη που ήταν και οι δύο στο χειρουργείο . Καταρχάς στην πρώτη επίσκεψη που έκανα στο ιατρείο μου εξήγησε αναλυτικά ο γιατρός τη διαδικασία, τις τυχόν επιπλοκές, το κόστος και τη διαδικασία γενικότερα. Είχα μεγάλο ψυχολογικό θέμα με τα πεταχτα αυτια και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή γιατί τώρα νιώθω πολύ πιο καλά. Πιστεύω ότι αν κάποιος νιώθει τέτοια ανασφάλεια και επηρεάζεται ψυχολογικά αξίζει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Στη διάρκεια της επέμβασης δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα, μετά από ώρες όμως ένιωθα κάποιους πόνους που ήταν αντιμετωπισιμοι με παυσιπονα. Ευχαριστώ θερμά και τους δύο.

Ωτοπλαστική Χ.Ζ.

Πεταχτά αυτιά - Διόρθωση

Ωτοπλαστική

Η ωτοπλαστική είναι μια επέμβαση στην πλαστική χειρουργική  που εκτελείται για να διορθώσει τα προεξέχοντα αυτιά. Η επέμβαση γίνεται τόσο στους ενήλικους όσο και στα παιδιά άνω των πέντε ετών.

Μέσω τομών στο πίσω μέρος των αυτιών γίνεται διόρθωση ή/και αφαίρεση τμήματος του χόνδρου των αυτιών. Μετεγχειρητικά ο/η ασθενής φορά έναν προστατευτικό επίδεσμο ο οποίος αφαιρείται μετά από μία εβδομάδα. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 1 εβδομάδα, εκτός αν είναι απορροφήσιμα.

Η βελτίωση από την ωτοπλαστική είναι εμφανής αμέσως, αν και το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό μετά από μερικές εβδομάδες μετά την υποχώρηση του πρηξίματος και των εκχυμώσεων.
 

Ωτοπλαστική – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης:  1 ώρα

Αναισθησία:  Τοπική αναισθησία

Διάρκεια νοσηλείας:  Δεν χρειάζεται

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα:  Προσωρινά πόνος, πρήξιμο & εκχυμώσεις, μούδιασμα. Ειδική επίδεση για 1 εβδομάδα

Χρόνος επιστροφής:  Στην εργασία ή το σχολείο: σε 5-7 ημέρες. Συμμετοχή σε αθλήματα: σε 6-8 εβδομάδες

Διάρκεια αποτελεσμάτων:  Μόνιμα αποτελέσματα

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Ωτοπλαστική

Σχετικές Υπηρεσίες

Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική

Διόρθωση σχήματος - Λειτουργίας της Μύτης

Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Αντιμετώπιση περίσσειας δέρματος - σακούλες βλεφάρων

Facelift

Facelift

Δημιουργία νεανικού προσώπου

Λιπομεταφορά

Λιπομεταφορά

Λιπογλυπτική προσώπου

©2015 Synergy | Powered by Stonewave