Υπηρεσίες Αιδιοπλαστικής, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, υπηρεσίες αιδιοπλαστικής, Υπηρεσίες, αιδιοπλαστική, αποκατάσταση

Διόρθωση σχήματος αιδίου

Υπηρεσίες Αιδιοπλαστικής

Η αιδιοπλαστική είναι η επέμβαση με την οποία μπορούμε να διορθώσουμε τα διατεταμένα και πολλές φορές προβάλοντα μικρά χείλη του αιδοίου τα οποία δημιουργούν κυρίως αισθητικό αλλά και λειτουργικό πρόβλημα σε μικρότερο βαθμό. Η κατάσταση αυτή είναι συνήθως συγγενής, δηλαδή η γυναίκα γεννιέται με αυτήν την ανατομική ιδιαιτερότητα,αλλά μπορεί, σε πολύ μικρότερο ποσοστό, να δημιουργηθεί σε κάποια χρονική στιγμή της ζωής της από χρόνιο ερεθισμό.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την σμίκρυνση των διατεταμένων μικρών χειλέων του αιδοίου είναι η εκτομή ευθείας γραμμής, η εκτομή W, η V σφηνοειδής εκτομή. Τα μέχρι στιγμής επιστημονικά δεδομένα δεν δείχνουν μια μεγάλη υπεροχή για κάποια από τις προαναφερθείσες τεχνικές σχετικά με την αποτελεσματικότητα (ποσοστό επιπλοκών, επανεμφάνισης προβλημάτων,χρόνος αποθεραπείας κτλ).

Είναι μία επέμβαση μικρής βαρύτητας με πολύ καλά αποτελέσματα. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συνεργασία της ασθενούς όσο αφορά την μετεγχειρητική περίοδο. Δίνονται σαφείς οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να περιλαμβάνει η μετεγχειρητική φροντίδα (αντιβιοτικές κρέμες, χρήση γάζας ή σερβιέτας, κρύα επιθέματα το πρώτο 24ωρο), αλλά και τι πρέπει να αποφεύγεται και για πόσο διάστημα (π.χ.χρήση ποδηλάτου, πολύωρη καθιστική στάση, σεξουαλική πράξη).
 

Αιδιοπλαστική – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια επέμβασης: 30′-60′

Αναισθησία: Τοπική +/- Επισκληρίδιο +/- Μέθη

Διάρκεια νοσηλείας: Δεν απαιτείται

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Ήπιο οίδημα και ευαισθησία με σταδιακή υποχώρηση

Χρόνος επιστροφής: Στην εργασία 3-4 ημέρες(Για καθιστική 8ωρη εργασία 1 εβδομάδα)

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Μόνιμα

Σχετικές Υπηρεσίες

Κοιλιοπλαστική

Κοιλιοπλαστική

Δημιουργία επίπεδης νεανικής κοιλιάς

Βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική

Αντιμετώπιση χαλάρωσης στα μπράτσα

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Αφαίρεση τοπικού πάχους

Μηροπλαστική

Μηροπλαστική

Διόρθωση χαλάρωσης μηρών

©2015 Synergy | Powered by Stonewave