Υπηρεσίες Κοιλιοπλαστικής, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, υπηρεσίες κοιλιοπλαστικής, κοιλιοπλαστική, synergy, χαλάρωση

Testimonials

Μετά απο απώλεια 50 κιλών στην εφηβεία μου με δίαιτα, η περιοχή της κοιλιάς κρέμασε, γεγονός που δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω με γυμναστική ή με κάποιον άλλο τρόπο. Μετά απο πολύ κόπο και ψάξιμο κατάλαβα οτι η μόνη λύση ήταν η διαδικασία της κοιλιοπλαστικής. Μέσα απο γνωστό επισκέφτηκα το ιατρείο της Synergy για μια ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημά μου. Τα λόγια του κυρίου Γεωργιάδη μου έδωσαν θάρρος για να αντιμετωπίσω τη χρόνια κατάσταση που με ενοχλούσε κυρίως αισθητικά για πολλά χρόνια. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα. Ο γιατρός και οι συνεργάτες του με βοήθησαν να αντιμετωπίσω χωρίς άγχος τη διαδικασία, πράγμα που με βοήθησε πολύ, καθώς ήταν η πρώτη φορά που “επισκεπτόμουν” το χειρουργείο. Όλα πήγαν πολύ καλύτερα απ’ οτι περίμενα και όπως ακριβώς μου τα είχε περιγράψει ο γιατρός λίγους μήνες νωρίτερα. Ο πόνος ήταν υποφερτός και η ανάρρωση γρήγορη. Σήμερα και δύο μήνες μετά το χειρουργείο, η εικόνα γίνεται όλο και καλύτερη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Συμβουλεύω όλους όσους θέλουν να μπουν σε παρόμοια διαδικασία και έχουν ενδοιασμούς να το τολμήσουν χωρίς φόβο. Ευχαριστώ τους γιατρούς της Synergy για όλα.

Κοιλιοπλαστική Δημήτρης Μ.

Δημιουργία επίπεδης νεανικής κοιλιάς

 Υπηρεσίες Κοιλιοπλαστικής

Με την πάροδο του χρόνου, μετά από μεγάλες αυξομειώσεις βάρους και ιδιαίτερα στις γυναίκες μετά από εγκυμοσύνες, συχνά επέρχεται χαλάρωση των μυών και του δέρματος της κοιλιάς. Με την κοιλιοπλαστική αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους της κοιλίας και γίνεται σύσφιξη των μυών των κοιλιακών τοιχωμάτων. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί 2 με 4 ώρες.

Μέσω μιας οριζόντιας τομής χαμηλά στην κοιλιακή χώρα, ώστε να καλύπτεται από το εσώρουχο, αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους της κοιλίας, συσφίγγονται οι κοιλιακοί μυς και τοποθετείται ο ομφαλός στη νέα του θέση.

Ο/Η ασθενής παραμένει για 2 με 3 μέρες στην κλινική. Τα ράμματα αφαιρούνται 15 ημέρες μετά το χειρουργείο, εκτός εάν είναι απορροφήσιμα. Μετεγχειρητικά πρήξιμο και μελανιές υποχωρούν σταδιακά με την πάροδο μερικών εβδομάδων. Μετά το χειρουργείο, ο/η ασθενής πρέπει να περιορίσει τις ασχολίες του/της, για 2 με 3 εβδομάδες και να αποφύγει τη σωματική άσκηση για διάστημα 4 εβδομάδων. Απαραίτητη είναι η συνεχή χρήση ειδικής ζώνης για το παραπάνω διάστημα.

Με την Κοιλιοπλαστική επιτυγχάνονται εντυπωσιακά αποτελέσματα, είναι σημαντικό όμως να καταλάβουν οι ασθενείς, ότι οι ουλές των τομών, αν και θα ωριμάσουν και θα εξασθενίσουν με το πέρασμα του χρόνου, θα είναι μόνιμα ορατές.

Συνίσταται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος τεκνοποίησης προ της επεμβάσεως ή τουλάχιστον η αποφυγή εγκυμοσύνης για χρονικό διάστημα τριών ετών.
 

Κοιλιοπλαστική – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης: 2-4 ώρες

Διάρκεια επέμβασης: 2-4 ώρες

Αναισθησία: Γενική αναισθησία

Διάρκεια νοσηλείας: 2-3 ημέρες νοσηλείας

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Προσωρινά πρήξιμο & εκχυμώσεις, μούδιασμα, πόνος, ευαισθησία στο κοιλιακό τοίχωμα

Χρόνος επιστροφής: Στην εργασία: σε 2-4 εβδομάδες. Στο γυμναστήριο: σε 6-8 εβδομάδες. Βελτίωση των ουλών: μερικούς μήνες έως και χρόνο.

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Μόνιμο αποτέλεσμα

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Κοιλιοπλαστική

Σχετικές Υπηρεσίες

Βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική

Αντιμετώπιση χαλάρωσης στα μπράτσα

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Αφαίρεση τοπικού πάχους

Μηροπλαστική

Μηροπλαστική

Διόρθωση χαλάρωσης μηρών

Αιδιοπλαστική

Αιδιοπλαστική

Διόρθωση σχήματος αιδίου

©2015 Synergy | Powered by Stonewave