Υπηρεσίες Βραχιονοπλαστικής, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, υπηρεσίες βραχιονοπλαστικής, Υπηρεσίες, βραχιονοπλαστική, λιποαναρρόφηση, μπράτσα

Testimonials

Μετά από απώλεια 75 κιλών ο γενικός χειρουργός με παρέπεμψε στο SYNERGY. Υποβλήθηκα σε κοιλιοπλαστική και ανόρθωση στήθους σε μια επέμβαση και μετά σε βραχιονοπλαστική και μηροπλαστική σε μια δεύτερη επέμβαση. Παρά το μέγεθος των επεμβάσεων, μετά τα χειρουργεία θεωρώ ότι η ταλαιπωρία ήταν σχετικά μικρή και σίγουρα άξιζε το αποτέλεσμα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με το σώμα μου παρόλο την έκταση των σημαδιών, κάτι που ο γιατρός μου το είχε εξηγήσει πολύ αναλυτικά. Ήδη σας έχουν επισκεφτεί φίλοι με το ίδιο πρόβλημα. Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Βραχιονοπλαστική Μαρία Π.

Αντιμετώπιση χαλάρωσης στα μπράτσα

Υπηρεσίες Βραχιονοπλαστικής

Η Βραχιονοπλαστική έχει σαν στόχο την αφαίρεση του κρεμάμενου ιστού (λίπους και δέρματος) από τους βραχίονες (“μπράτσα”).

Η τεχνική βασίζεται στην εκτομή της περίσσειας ιστού χωρίς την δυσάρεστη παρουσία μιας ουλής κατά μήκος του βραχίονα, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Η τομή τώρα μένει κρυμμένη στην περιοχή της μασχάλης όπου δύσκολα γίνεται αντιληπτή. Επιπρόσθετα χρησιμοποιείται και λιποαναρρόφηση καθώς επίσης και smartlipo (Laser Λιπόλυσης) για καλύτερη επαναφορά του δέρματος.

Είναι μία σχετικά πρόσφατα δημοσιευμένη τεχνική που δίνει λύσει στο πρόβλημα της αισθητικά μη αποδεκτής τομής κατά μήκος του βραχίονα. Είναι χρήσιμη σε άτομα που έχουν κρεμάμενο ιστό κατά την ανύψωση των βραχίονών τους. Ανήκει στις μέσης βαρύτητας επεμβάσεις.

Με σεβασμό στην ανατομία της περιοχής και της απαιτούμενης προσοχής τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά.
 

Βραχιονοπλαστική – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης: 1 ώρα

Αναισθησία: Τοπική

Διάρκεια νοσηλείας: Δεν απαιτείται

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Οίδημα και πιθανές εκχυμώσεις για λίγες ημέρες.Υποχώρηση σε 3-4 εβδομάδες.

Χρόνος επιστροφής: Επιστροφή στην δουλειά σε 2-3 ημέρες.Χειρονακτική εργασία σε 2-3 εβδομάδες.Γυμναστήριο σε 4 εβδομάδες.Επιλεκτικά και νωρίτερα.

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Μόνιμα

Σχετικές Υπηρεσίες

Κοιλιοπλαστική

Κοιλιοπλαστική

Δημιουργία επίπεδης νεανικής κοιλιάς

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Αφαίρεση τοπικού πάχους

Μηροπλαστική

Μηροπλαστική

Διόρθωση χαλάρωσης μηρών

Αιδιοπλαστική

Αιδιοπλαστική

Διόρθωση σχήματος αιδίου

©2015 Synergy | Powered by Stonewave