Υπηρεσίες Λιποαναρρόφησης, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, λιποαναρρόφηση, λίπος, απώλεια βάρους

Testimonials

Είχα τα κλασικά “ψωμάκια” των γυναικών που ότι και αν δοκίμασα δεν είχα δει και μεγάλη διαφορά. Έτσι πήρα την απόφαση να επισκεφτώ πλαστικό χειρουργό. Είδα 3 γιατρούς και τελικά εμπιστεύτηκα την Synergy, γιατί μου φάνηκαν πιο ειλικρινής και δεν με είδαν απρόσωπα σαν πελάτη και μόνο. Η διαδικασία έγινε με τοπική και έφυγα μετά από μια περίπου ώρα από την κλινική. Συνολικά μου φάνηκε πολύ ευκολότερη από ότι περίμενα και το αποτέλεσμα τέλειο. Μη ξοδεύεται τα χρήματά σας σε μεθόδους που σας υπόσχονται γρήγορες, εύκολες και ανώδυνες λύσεις. Στο τέλος θα καταλήξετε να έχετε πληρώσει περισσότερα και το αποτέλεσμα να είναι μέτριο αν όχι το ίδιο με αυτό που ξεκινήσατε.

Λιποαναρρόφηση Σοφία Κ.

Αφαίρεση τοπικού πάχους

Υπηρεσίες Λιποαναρρόφησης

Με τη λιποαναρρόφηση, μία από τις πιο συχνές επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής, αφαιρείται η τοπική περίσσεια του λίπους από περιοχές, όπως αυτές της κοιλίας, των ισχίων, των γλουτών, των μηρών, των γονάτων, του λαιμού και άλλων περιοχών. H λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος, ούτε αντικαθιστά τη δίαιτα και την άσκηση. H λιποαναρρόφηση μπορεί να αφαιρέσει τις περιοχές του λίπους που δεν αποκρίνονται στις παραδοσιακές μεθόδους απώλειας βάρους-άσκησης και τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι για λιποαναρρόφηση είναι άτομα κανονικού βάρους με ελαστικό δέρμα που έχουν τοπική περίσσεια λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Οι νεώτεροι ασθενείς λόγω της ελαστικότητας του δέρματος έχουν συνήθως και καλύτερα αποτελέσματα.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να εκτελεστεί είτε με τοπική αναισθησία είτε με μέθη ή γενική αναισθησία και η διάρκεια της επέμβασης εξαρτάται από το μέγεθος της περιοχής, την ποσότητα του λίπους που πρόκειται να αφαιρεθεί, τον τύπο αναισθησίας και την χρησιμοποιούμενη τεχνική.

Μετά την έγχυση ποσότητας υγρού στην προς λιποαναρρόφηση περιοχής, μέσω μιας τομής 2-3 mm, εισέρχεται ειδική κάννουλα συνδεδεμένη με συσκευή αναρρόφησης και γίνεται αναρρόφηση της περίσσειας του τοπικού λίπους.

Μετεγχειρητικά ο/η ασθενής φορά ειδικό κορσέ για 4-6 εβδομάδες. Η βελτίωση είναι ορατή περίπου 4-6 εβδομάδες μετά το χειρουργείο, όταν το περισσότερο πρήξιμο έχει υποχωρήσει και τα τελικά αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από περίπου 6 μήνες.
 

Λιποαναρρόφηση – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης: 1 – 2 ώρες

Αναισθησία: Τοπική ή Γενική αναισθησία

Διάρκεια νοσηλείας: Δε χρειάζεται ή 1 ημέρα νοσηλείας

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Προσωρινό πρήξιμο & εκχυμώσεις, μούδιασμα, πόνος. Χρήση ειδικών κορσέδων για ένα μήνα μετά

Χρόνος επιστροφής: στην εργασία: 1 εβδομάδα. Στο γυμναστήριο: 3-4 εβδομάδες. Τελικό αποτέλεσμα: 6 μήνες – 1 χρόνο μετά

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Μόνιμα, με προϋπόθεση τη σωστή διατροφή και άσκηση

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Λιποαναρρόφηση

Σχετικές Υπηρεσίες

Κοιλιοπλαστική

Κοιλιοπλαστική

Δημιουργία επίπεδης νεανικής κοιλιάς

Βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική

Αντιμετώπιση χαλάρωσης στα μπράτσα

Μηροπλαστική

Μηροπλαστική

Διόρθωση χαλάρωσης μηρών

Αιδιοπλαστική

Αιδιοπλαστική

Διόρθωση σχήματος αιδίου

©2015 Synergy | Powered by Stonewave