Υπηρεσίες ανόρθωσης στήθους, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, υπηρεσίες ανόρθωσης στήθους, Υπηρεσίες, ανόρθωση στήθους, στήθος, θηλασμό

Testimonials

Υποβλήθηκα σε επέμβαση ανόρθωσης στήθους το 2009 από τους κυρίους Γεωργιάδη και Ισαακίδη . Με κατατόπισαν πλήρως για την διαδικασία της επέμβασης , για τις πιθανές παρενέργειες καθώς και για τη διαδικασία ανάρρωσης. Η επέμβαση έγινε άμεσα χωρίς να προκύψει κανένα πρόβλημα ούτε κατά τη διάρκεια της, ούτε μετέπειτα. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και απόλυτα φυσικό και χάρη στη μέθοδο με την οποία με χειρούργησαν τολμώ να πω ότι πλέον δε διακρίνονται ούτε οι τομές! Ευχαριστώ !!!

Ανόρθωση σήθους-Κυριακή Π.

Αντιμετώπιση πεσμένου στήθους

Υπηρεσίες ανόρθωσης στήθους

Η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, η βαρύτητα και άλλοι παράγοντες όπως η απώλεια βάρους, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός οδηγούν στην χαλάρωση και πτώση του στήθους.

Οι ασθενείς που είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του στήθους τους μπορούν με την επέμβαση αυτή να αποκτήσουν ένα πιο νεανικό, ανορθωμένο στήθος.

Μερικοί ασθενείς με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να έχουν χάσει ένα σημαντικό μέρος του όγκου του στήθους τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μαζί με την ανόρθωση του στήθους γίνεται και ταυτόχρονη αύξηση, με τη χρήση πρόθεσης σιλικόνης.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία. Δεδομένου ότι οι γαλακτοφόροι πόροι και οι θηλές αφήνονται άθικτες, η επέμβαση δεν έχει συνήθως επιπτώσεις στο θηλασμό.

Τεχνικές ανόρθωσης

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές ανόρθωσης του στήθους, ανάλογα με το βαθμό της πτώσης. Οι τομές στην ανόρθωση στήθους μπορεί να περιορίζονται μόνο γύρω από τη θηλαία άλω ή και να επεκτείνονται μέχρι και την πτυχή κάτω από το μαστό. Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι ασθενείς, ότι οι ουλές των τομών θα ωριμάσουν και θα εξασθενίσουν με το πέρασμα του χρόνου, αλλά θα είναι μόνιμα ορατές.
 

Ανόρθωση στήθους – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης: 1 – 3 ώρες

Αναισθησία: Γενική αναισθησία

Διάρκεια νοσηλείας: 1-2 ημέρες νοσηλείας

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Προσωρινά πρήξιμο & εκχυμώσεις, μούδιασμα, πόνος, ευαισθησία στο στήθος

Χρόνος επιστροφής: Στην εργασία: σε 1 εβδομάδα. Στο γυμναστήριο: 3 – 4 εβδομάδες. Βελτίωση των ουλών: μερικούς μήνες έως και χρόνο

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Ποικίλλει. Η βαρύτητα, η εγκυμοσύνη, η πάροδος του χρόνου και οι αυξομειώσεις βάρους μπορεί να προκαλέσουν νέα πτώση. Σε μερικές περιπτώσεις η ανόρθωση του στήθους μπορεί να συνδυαστεί με τη ταυτόχρονη τοποθέτηση ενθέματος σιλικόνης

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Ανόρθωση στήθους

Σχετικές Υπηρεσίες

Αυξητική στήθους

Αυξητική στήθους

Μεγέθυνση - σχηματισμός ελκυστικού στήθους

Μειωτική στήθους

Μειωτική στήθους

Σμίκρυνση μεγάλου - πεσμένου στήθους

Αποκατάσταση θηλής

Αποκατάσταση θηλής

Αντιμετώπιση εισολκής θηλής

Αποκατάσταση μαστού

Αποκατάσταση μαστού

Αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή

©2015 Synergy | Powered by Stonewave