Υπηρεσίες μειωτικής στήθους, πλαστικοί χειρούργοι, πλαστική χειρουργική, πλαστικοι χειρουργοι, synergy, Synergy, υπηρεσίες μειωτικής στήθους, στήθος, μείωση στήθους

Testimonials

Πριν τέσσερα χρόνια ,και αφού είχα επισκευτεί αρκετούς γιατρούς για το πρόβλημα μου, κατέληξα στον Γιατρό Γεωργιάδη Γρηγόρη και την ομάδα του Synergy. Αντιμετώπιζα έντονο πρόβλημα λόγω του μεγάλου μεγέθους και βάρους του στήθους μου. Είχα πόνους στην μέση ,στον αυχένα καθώς και στα χέρια. Ως κάτοικος εξωτερικού είχα ψάξει όλες τις τεχνικές σμίκρυνσης και ανόρθωσης στήθους. Ο κύριος Γεωργιάδης ήταν ο μόνος γιατρός που εκείνη την περίοδο εφάρμοζε την καινούρια τεχνική με τις δύο τομές και οχι αυτή με τις τρείς( Άγκυρα) κάτι που γινόταν μόνο σε ιατρεία του εξωτερικού.
Η ανάρρωση μου ήταν πολύ γρήγορη και είμαι πολυ χαρούμενη με το αποτέλεσμα της επέμβασης. Τέσσερα χρόνια μετά ,οι ουλές δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου και σταμάτησα να υποφέρω από τους πόνους της πλάτης που είχα πρίν την επέμβαση.
Ο επαγγελματισμός και η εχεμήθεια σε συνδιασμό με το πολύ καλό αποτέλεσμα ήταν αυτά που με δικαίωσαν στην επιλόγη μου, προτίνοντας ανεπιφύλακτα τους γιατρούς του Synergy.

Μειωτική στήθους-Σμαρώ Α.

Σμίκρυνση μεγάλου - πεσμένου στήθους

Υπηρεσίες μειωτικής στήθους

Η μειωτική στήθους εκτελείται συνήθως για ανακούφιση από πληθώρα προβλημάτων, παρά για καθαρά αισθητικούς λόγους. Το πολύ μεγάλο στήθος μπορεί να προκαλεί από σημάδια στους ώμους από τις τιράντες των στηθόδεσμων, πόνο στην πλάτη και τον αυχένα, ερεθισμό του δέρματος μέχρι κύφωση και προβλήματα αναπνοής.

Κατά την επέμβαση της μείωσης στήθους αφαιρείται τμήμα του μαζικού αδένα, λίπος και δέρμα, καθιστώντας τους μαστούς μικρότερους και ελαφρύτερους. Η θηλή μετακινείται στη νέα της θέση. Μπορεί επίσης να μειωθεί το μέγεθος της θηλαίας άλω (το σκουρόχρωμο δέρμα που περιβάλλει τη θηλή) όταν αυτή είναι πολύ μεγάλη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επέμβαση δεν εκτελείται έως ότου αναπτυχθεί πλήρως το στήθος μιας γυναίκας. Εντούτοις, μπορεί να γίνει νωρίτερα εάν προκαλούνται σοβαρά ιατρικά προβλήματα. Η επέμβαση δεν συστήνεται για γυναίκες που σκοπεύουν να θηλάσουν στο άμεσο μέλλον και καλό είναι να αναβάλλεται για 1 χρόνο μετά το πέρας του θηλασμού.

Οι τεχνικές για τη μείωση του στήθους ποικίλλουν. Οι τομές γίνονται γύρω από τη θηλαία άλω και επεκτείνονται σε άλλοτε άλλο βαθμό μέχρι την πτυχή κάτω από το μαστό. Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι ασθενείς, ότι οι ουλές των τομών θα ωριμάσουν και θα εξασθενίσουν με το πέρασμα του χρόνου, αλλά θα είναι μόνιμα ορατές. Η ασθενής αμέσως μετά το χειρουργείο έχει από ένα «σωληνάκι» (παροχετεύση) στο κάθε στήθος της, το οποίο αφαιρείται σε 48 συνήθως ώρες. Για ένα περίπου μήνα η ασθενής φορά συνέχεια ένα ειδικό στηθόδεσμο.
 

Μειωτική στήθους – Χαρακτηριστικά Επέμβασης

 

Διάρκεια Επέμβασης: 2 – 4 ώρες

Αναισθησία: Γενική

Διάρκεια νοσηλείας: 2 ημέρες

Άμεση μετεγχειρητική εικόνα: Προσωρινά πρήξιμο & εκχυμώσεις, μούδιασμα, πόνος, ευαισθησία στο στήθος

Χρόνος επιστροφής: Στην εργασία: σε μερικές μέρες. Στο γυμναστήριο: 3 – 4 εβδομάδες. Βελτίωση των ουλών: μερικούς μήνες έως και χρόνο

Διάρκεια αποτελεσμάτων: Μόνιμο

ΔΕΙΤΕ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Δείτε εδώ φωτογραφίες πριν και μετά

Μειωτική στήθους

Σχετικές Υπηρεσίες

Αυξητική στήθους

Αυξητική στήθους

Μεγέθυνση - σχηματισμός ελκυστικού στήθους

Ανόρθωση στήθους

Ανόρθωση στήθους

Αντιμετώπιση πεσμένου στήθους

Αποκατάσταση θηλής

Αποκατάσταση θηλής

Αντιμετώπιση εισολκής θηλής

Αποκατάσταση μαστού

Αποκατάσταση μαστού

Αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή

©2015 Synergy | Powered by Stonewave